Showcases

Background Image

Header Color

Content Color

 

Grondverzet

Projecten met hoofdzakelijk grondverzet worden door ons volledig in eigen beheer uitgevoerd.  Vaak opereren wij binnen complexere projecten ook als partner of onderaannemer van een hoofdaannemer. Zeker bij grotere,  complexe projecten met veel  grondstromen denken wij graag in een vroeg stadium met de hoofdaannemer mee. Op die manier kan onze ervaring gebruikt worden om gezamenlijk een zo gunstig mogelijke aanbieding op te stellen.

Maar ook in de uitvoering kijken wij niet alleen naar ons eigen werk,  maar speelt samenwerking een belangrijke factor. Niet voor niets werken wij met veel van onze  opdrachtgevers al  jaren samen. Daarbij kan het gaan om het laden,  lossen,  vervoeren en verwerken van klei,  grond,  zand en secundaire bouwstoffen, aanleg van bedrijfsterreinen en wegen.

Wij hebben de ervaring dat er behoefte is aan gespecialiseerde bedrijven,  met korte communicatielijnen en gemotiveerde mensen,  waar gepraat wordt over wat er toe doet: het samen maken van een goed werk.

Met name in het grondwerk komt het meer dan eens voor dat hetgeen in de uitvoering wordt aangetroffen wezenlijk afwijkt van wat van te voren gedacht werd.  Het is dan prettig om te weten dat wij er alles aan zullen doen om u daarmee te helpen,  zodat gezamenlijk een goede oplossing bedacht kan worden.  
 

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.